luni, 23 august 2010

Missing

Bai, imi lipseste ceva si uitasem ce. Bine, imi lipsesc atat de mult incat incerc sa uit ca sa n-o iau razna. Dar e ceva care imi lipseste de mult si are legatura cu toate bucatile vii si moarte din viata mea. Nu am facut nimic perfect, nu am avut in ultimii multi ani ceva care sa fie ireprosabil si ceva care sa fie perfect bun. Mereu au existat sau exista umbre, urma, pete care sa strice frumusetea intregului. Nu pot explica prea bine, nu am nici dispozitia si nici nu cred ca am cuvintele sa fac asta. Pur si simplu, imi lipseste capacitatea de a face ceva ireprosabil si de a tine apoi capul sus si a sta linistit stiind ca am facut bine ce am facut.

"Barcelona a batut-o cu 4-0 pe FC Sevilla", mare stire...supercupa Spaniei, nimic special, nici urma de miza deosebita. A fost ceva in meciul ala ce am observat din prima clipa, de la prima reluare. Era 1-0 pentru Barca si Sevilla inca mai spera la trofeu. Along comes Xavi, ia mingea de la 40 de metri de poarta lui, ridica privirea, il vede pe Messi sprintand pe un culoar, la 40 de metri de el. Paseaza la firul ierbii, printre 4 adversari si paseste agale spre cercul de la mijlocul terenului, fara macar sa se uite spre poarta, fara sa schiteze un gest de interes fata de rezultatul pasei sale. Stia ca rezultatul muncii sale, rezultatul a ceea ce facuse el nu putea sa fie decat unul: golul. Mergea catre centru pentru a se pregati sa inceapa din nou meciul. Vreau si eu!

4 comentarii:

 1. SALUTARE!!
  INTRA PE SITE-UL http://avrammarian.blogspot.com/ SI VEZI LISTA COMPLETA A CONCURSURILOR DE POEZIE DIN 2010.
  ANUNTA-I PE TOTI CARE STII CA SCRIU POEZII PENTRU A PUTEA PARTICIPA LA CONCURSURILE DE POEZIE.
  DACA STII CONCURSURI DE CARE NOI NU AM AFLAT DEJA , TE ROG POSTEAZA UN COMENTARIU SI NE VOM INTERESA.
  POTI SA POSTEZI UN COMENTARIU CU ADRESA BLOGULUI TAU PENTRU A LUA LEGATURA CU TOTI POETII DIN TARA SI NU NUMAI.
  POETI DIN TOATA TARA , UNITI-VA !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. foarte bun blogul iar acest articcol mi-a adus zambetul pe buze, felicitari

  RăspundețiȘtergere

Muse - Starlight