miercuri, 21 ianuarie 2009

Cred ca asa se numesc...


Cred ca sunt totusi filme. Ceea ce e si mai ciudat e ca au cautare:). Vorbesc despre filmele proaste. Aseara pot sa spun ca am semi-vazut doua. Adica...a fost mai mult un act de vointa si o distractie pe seama lor decat un privit la film cu ce presupune asta: atentie, activitate cerebrala etc.


 



Primul a inceput pe la 20 si ceva pe Antena 1. Se numea "Kull-Cuceritorul". E despre un baiat(jucat de un nene care acum ceva vreme juca in serialul Hercule, Keivin Sorbo) care se apuca si omoara regele unei tari fictive(Val... ceva).  Mai exista un nene care vrea sa-i ia locul pe tron si care e seful garzii regale...sau asa ceva. Mai e o diavolita deghizata in dansatoare(interpretata de Tia Carrere, lucru foarte bun :D) care vrea si ea sa-l vrajeasca pe Kullita si sa...bla. Ideea de baza e ca baiatul trimfa, previzibil, ajunge sa uneasca o tara divizata si multe alte chestii minunate. Argumentele pentru a vedea acest film sunt diferentiate: pentru tipe, muschii lui Kevin Sorbo, pentru tipi, pectoralii si fesierii Tiei Carrere:D. Totul e plictisitor, fad, previzibil si, uneori, culmea, lipsit de sens. Un film ce merita uitat repede si vazut doar daca te plictisesti de mori si nu ai internet sau alt post tv, filme pe calculator sau jocuri pe care sa le poti juca singur. Bleacs.







Al doilea a inceput pe 12 si ceva. "Demolatorul". Na, aici se schimba putin situatia spre bine. Daca esti fan cafteala filmul cred ca e unul chiar reusit. Pe oamenii din filmul asta poti sa-i si banuiesti uneori ca ar fi actori: Stallone, Sandra Bullock, Wesley Snipes si alti oameni care au jucat prin seriale reusite. In fine. Daca e sa compar actorii... numai cat e de draguta Sandra Bullock spunand incenua "Let's go blow him" in loc de "Let's go blow him off" face cam cat 3 Kulli, oricat de cuceritori ar fi ei. Asa. Sa nu uit sa spun despre ce e filmul:). Filmul e despre un viitor(indepartat in momentul in care s-a facut filmul, acum 15-16 ani si nu atat de indepartat acum-2032) in care criminalitatea e aproape extincta, societatea nu tolereaza actele barbare ca schimbul de fluide(sex sau sarut :D) si oamenii au masini si calculatoare care vorbesc inteligibil si inteligent cu ei. In subteranul acestei societati, aparent perfecte, apare un grup de oameni care, la prima vedere, sunt niste huligani si care vor sa perturbe linistea societatii perfecte de la suprafata. "Huliganii" traiesc in subteran, mananca burgeri(care erau interzisi deasupra) din sobolan(pentru ca nu au vaci in subteran, beau bere si conduc masini cu combustie interna(spre deosebire de cele electrice de la suprafata). Nene care crease "societatea perfecta" de deasupra s-a gandit sa-i distruga pe astia din subteran si l-a dezghetat pe unul Simon Phoenix, mare criminal al secolului trecut si il implementeaza in creieras ideea ca trebui sa-l omoare pe liderul "haiducilor". Simon asta, jucat de Snipes, se apuca si face dezastru prin oras, omoara tot ce prinde si face urat de tot in societatea lipsita de cusur in care aterizase. Vazand asta, politia(care era mai mult un fel de... forta a prieteniei si cooperarii) il dezgheata pe John Spartan(Stallone), un politist de moda veche care fusese criogenizat nus'  pt ce ca nu am vazut inceputul filmului. Cert e ca Spartan asta era un nenea rau si suparat pe viata. De aici incepe distractia. De ce merita vazut filmul? Uneori funny, scene de lupta semi-reusite, subiect cat de cat Sci-Fi, sfarsit oarecum imprevizibil pana pe la 2/3 din film. Ce e prost la el? Violenta gratuita, scene cretine, replici cretine etc. Bonus: scena de sex virtual intre Stallone si Sandra Bullock:D(nu se vede nimiiic).

Astea au fost filmele serii si noptii trecute. Nu va grabiti sa le luati de pe DC sau sa le cumparati. Sunt in fiecare seara filme de genul asta la tv. In fine, in serile in care nu avem "o-la-la", "dansez pentru tine" sau " surprize, surprize". Intelegeti voi ideea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Muse - Starlight