sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Distractii sau distrageri

Constat ca la mine lucrurile au inceput sa vina in perechi. Ganduri, vesti, pachetele si altele, toate vin in perechi. Ain't that funny? 

Acum ma gandeam la ce sunt de fapt lucrurile pe care le fac pentru a-mi umple timpul liber, distractii sau distrageri? Ma fac ele sa ma simt bine intrinsec sau ma fac sa ma simt mai bine prin faptul ca-mi duc gandul departe de chestiile care dor? Si daca e e a doua varianta, e ok? Adica... are sens sa-ti distragi atentia de la lucrurile care conteaza doar pentru ca dor? E mai bine sa te gandesti la ele si sa analizezi toate fatetele sau e bine sa le lasi in pace si sa speri sa or sa se rezolve de la sine? In fine, o sa ma mai gandesc la asta:).

Al doilea gand pentru azi era indreptat catre o ciudatenie: ajungi intr-un punct in care ceea ce ar trebui sa te entertain se transforma in job. Cum se intampla asta? Cand faci ceva ce-ti place cu adevarat pentru bani. Si deodata acel ceva ti se pare mai putin atragator si simti nevoia de un alt entertainment. Ati patit asa ceva? E funny intr-un fel: pe de-o parte constati ca faci ce-ti place, pe de alta parte, vezi cum ce-ti placea sa faci in timpul liber, acum te incarca si te oboseste:). Se intelege ceva din ce am scris aici? Daca nu se intelege o... incercati sa faceti ceva ce va place ca job si o sa aiba sens perfect:).

Ca o concluzie a ceea ce am scris mai sus, cred ca din cele doua seturi de ganduri ale mele invat cum e sa simti ca pierzi si cand castigi sau, altfel spus, sa-ti simti gandurile polarizate la extrem intre dorinte si realitati personale, independente de mine(acceptand ca exista asa ceva). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Muse - Starlight