luni, 12 ianuarie 2009

Ma intrebam azi...

Radio, tv, laptop, carti … cate lucruri trebuie sa deschizi pentru a inlocui o persoana?

8 comentarii:

  1. pe tine si asta in cazul in care nu iti lipseste curajul....si nu te consideri un "lucru"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa mai scrii..ne place:) adica, citim constant..eu si prietenele mele, carora le am recomandat blogul tau ca fiind unul inteligent si funny

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Sorana

    Nu am prea inteles comentariul. Presupun ca incercai sa-mi spui ca singura persoana de care am nevoie sunt chiar eu. Daca e asa as vrea sa-ti spun ca cel putin din Grecia antica a fost introdusa ideea de Homo Politicus ;). Asta r vrea sa insemne omul civic, omul "comunitar, cel care are nevoie de interactiuni de diverse feluri pentru a fi complet. De ce as vrea eu sa rescriu istoria umanitatii fiind complet prin mine si numai prin mine?

    @ Anonim

    Imi place cand persoane anonime imi posteaza comentarii pe blog:). Multumesc pentru cele scrise si ma bucur daca defularile mele pot parea cuiva inteligente sau funny:). Sunt momente in care imi par cam patetice chiar mie.

    RăspundețiȘtergere
  4. patetice? hmm..n-as zice:)nu e rau sa ne mai acordam timp si de reflectie nu doar "sa traim" pur si simplu...daca ti s au parut patetice, de ex, textele pe care le ai scris in perioada sarbatorilor, afla ca si altii
    s au simtit si au gandit cam la fel.. good luck in Noul An:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Anonim#2( asta se intampla cand e plin de anonimi)

    E bine sa te opresti din trait si sa mai si gandesti, recunosc. Dar e ok sa gandesti si sa simti fara a trai? Cam asta e de fapt problema mea: ca nu am chef de trait, ca nu o fac, doar gandesc la ce imi lipseste. Si problema nu e ca-mi lipseste ceva ci ca imi lipseste ceva extrem de punctual si care nu are substitut. Ce incerc de fapt sa spun e ca toxica nu e lipsa in sine ci constatarea unicitatii acelui "ceva". In general e bine sa ai o idee precisa despre ce vrei, in particular e... interesant(?!).

    RăspundețiȘtergere
  6. Intrebarea asta ar trebui sa ti-o pui tie nu mie:) Cine stie ce perspective se deschid....in loc de radio...pfff...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Sorana

    Era o intrebare retorica. Nu te intrebam pe tine si nici pe mine nu ma intreb. Lectura recomandata in cazul e fata e "Republica" lui Platon. Provocarea pentru tine, daca te prefaci ca nu intelegi ce am de spus, e sa-mi schitezi situatia in care un om poate sa fie complet in eter, fara interactiuni cu alti oameni. Mediteaza si spune-mi daca crezi ca se poate. Eu sustineam ca nu. Oricum, sfatul meu e sa incerci sa intelegi ce spun si sa nu te legi de anumite formulari si semne de punctuatie:)

    RăspundețiȘtergere

Muse - Starlight