luni, 15 decembrie 2008

C'mon, let's dream for Christmas

E o zi foarte foarte friguroasa afara, dar si inauntru. Un aer conditionat geros insista sa-mi inghete mana pe mouse. Pe langa asta, mi-e somn.

Dar in toata mohoreala asta de luni am dat peste o idee frumoasa. Un magazin online de cadouri prin care poti face donatii unor diferite cauze, de la mediu, protectia animalelor, pana la minoritati. Fiecare lucru cumparat, inseamna o anumita suma donata(mai exact, un procent din pretul produsului). Se cheama charitygift.ro, si am vazut pe acolo chestii destul de dragute. Se schimba destul de repede produsele si e destul de complicat de cumparat dar cred ca o sa iau niste cercei pentru doamnele si domnisoarele de acasa si am mai vazut si-un tricou portocaliu cu o pisica:D. Ar fi o idee buna sa va completati cadourile de Craciun, revelion si altele de aici, si sa ajutati si un copilas sau un cutu cutu in the process. Din cate vad, cauta si voluntari, asta daca aveti prea mult timp liber :). 

Ideea e ca daca noi, uneori, uitam de ce si ce e Craciunul, copiii nu uita, ei si-l traiesc pe al lor, oricat de gri si rece, sperand la cadouri de le Mosu' si la un maine mai cald sau poate la o zi in plus alaturi de parintii lor. So...what do you think?  


Bonus, pentru cei care iubesc sarbatorile de iarna, Craciunul in special:)

Bing Crosby & Frank Sinatra - White Christmas



3 comentarii:

  1. Frumos mi s-ar parea sa nu avem copii fara parinti sau batrani fara cineva care sa aiba grija de ei. Asta e cel mai mic gest pe care il putem face. Si ca sa nu uit, pentru cei din Tg-Jiu, pe 23 se strang haine la mine acasa si o sa mergem sa le ducem fie la orfelinat, fie la azilul de batrani. Va astept.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asociatia Diabeticilor din Medias va cumpara de pe site-ul asta cadourile pentru serbarea de Craciun. Multumim de indiciu. Avem un baietel de 11 ani care canta la chitara si care si-a donat alocatia pe 3 luni unui azil de batrani. Copii nu se tem sa fie generosi...

    RăspundețiȘtergere

Muse - Starlight