marți, 30 decembrie 2008

Men, like herdables

Haideti sa va explic ceva: barbatii in prezenta femeilor sunt animale de turma. Am inceput sa vad si patternuri. Sa va explic :D? Fetelor, voi stiti despre ce e vorba. Bine, sunt eu rau. Nu toate stiti despre ce e vorba. In fine. Ideea e ca sunt in soc si nu reusesc sa-mi revin. 

Doua grupuri de prieteni sufera de acelasi sindrom. Nu stiu cum sa-l numesc dar sunt tentat sa-i spun sub-papucita acuta. Bine, ca da semne de cronicizare...asta e si mai nasol:D. Chestia e ca pe zi ce trece, se agraveaza. Par example, anul trecut seara de jocuri a baietilor a fost seara. Anul asta, fetele au zis: "Nu, seara de jocuri e ziua, cand noi suntem la cumparaturi. Seara ne duceti la patinoar". Fara drept de apel, ma-ntelegi :D? Mda. Acum ma pregatesc sa plec la seara de jocuri!!! Si culmea care e? Ca gasca lor, ca si gasca celor de la Bucuresti, s-a format in jurul prieteniei baietilor. ARRRRRRRRRR!!! Si acum fetele domneste si-si impune iele vointa suverana de e seara ziua si noaptea se patineaza...vrei nu vrei. 

Acum serios...is this normal? Adica indobitocirea asta reciproca, hranirea cu egoul "adversarului de clasa"...e normala? E ceva normal sa vrei sa decerebrezi individul de care se presupune ca te-ai indragostit si cu care, in unele cazuri, te-ai mai si legat la cap? Nu stiu...chiar trebuie depersonalizat tot, trebuie sa existe un control total si orice nesupunere sa aiba consecinte? What in God's name is this? And why the freakin' hell would I want it? Neah... not for me. Nu e vorba de teama de a te darui, nu e vorba de teama de a te angaja in ceva serios. E vorba, pur si simplu, de lipsa poftei de indobitocire. Punct. La mine, daca si cand o sa fie cazul, noaptea de jocuri o sa ramana noaptea. Promise. Cine pula mea poate sa bea bere la ora asta anyhow???

Sa-mi ziceti mosu' daca nu va doare melodia asta :).


Update: E ora 12.24 si o sa plec de acasa in cel putin 25 de minute. Ain't that cool? Incep sa ma intreb de ce dracu' mai fac drumul si efortul de a cara cabluri router ai altele...oricum, abia o sa avem timp sa ne salutam inainte sa apara pitipoancele care or sa tina mortis sa mearga la patinoar. Repet: daca o sa ajung si eu asa, just shoot me. I mean that.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Muse - Starlight